Morsomme selskapsspill

Selskapsspill er langt fra utdødd. Mange er fornøyde med å snakke og spise når de møtes til selskap, mens andre gjerne vil finne på noe morsomt. Brettspill egner seg som selskapsspill både for barn og voksne. Når man spiller brettspill kan man snakke sammen og kose seg med god mat, samtidig som man spiller.

Kortspill er fortsatt populære selskapspill. De krever lite utstyr, og alle kan være med. Hvis man ikke kan noen kortspill, eller trenger en oppfriskning av reglene, finner man mye informasjon på Internett. Det er veldig mange kortspill å velge blant, så man trenger ikke å begrense seg til de gamle klassikerne. Dersom spillet er ukjent, må man selvsagt sørge for å forklare reglene for alle som skal delta.

Krokket ble tidlig tatt i bruk som selskapsspill, og er like morsomt i dag. Man trenger en hage eller en gresslette der man kan spille, og man trenger et krokettsett, men spillet er rimelig og morsomt. Andre utendørsspill som passer som selskapsspill er ringspill, frisbee og badminton, alt etter hvor aktiv man ønsker å være. Hvis man er fantasifull, kan man også lage en skattejakt eller en natursti for gjestene. Dette passer både til barneselskap og til voksne.

rnn.yqe.