Antrekk til trening utendørs

Når du skal trene utendørs er det flere ting man må tenke på, enn om man skal trene innendørs. Selv om enkelte treningssentre har strengere kleskoder, har også naturen dette. Utendørs finner vi ujevne skogsveier, regn, vind, stekende sol og skiftende forhold. Men selv om du må kle på deg lag med beskyttende klær trenger ikke dette å bety at du må ofre mote og kule klær. Les litt om våre favoritter innenfor kule klær for trening utendørs!

Gode sko

Hvilke sko som er gode avhenger av hvor og hva du skal trene. For de som skal løpe ute har vi et par ulike leverandører vi ofte vender tilbake til. Nike har et enormt utvalg med kule sko vi kan bruke på løpetur, samt i hverdagen. En favoritt som Asics har også begynt å se på nye og mer moderne design for å bli mer trendy, og for å kunne henvende seg til de som tenker på mote.

Beskyttende klær

Vi har tidligere skrevet en artikkel om trendy klær når du trener, og her kan du finne mye tips for å finne trendy klær for deg. For trening ute finnes det uendelig med merker å velge mellom, så her er det bare å velge og vrake. Noen favoritter er blant annet Kari Traa og Puma.

Trening i alt av vær

Snø, is, regnbyger og vind trenger hverken å stoppe treningsøkten eller trendy klær. Vi må derimot ta visse hensyn som personlig helse og riktige klær. Vindjakker, ullundertøy som puster, løpehansker og kule luer er designet nettopp for å hjelpe deg mot naturkreftene. Merker som Nike og Adidas har designet mange flotte og tykke ytterlag for at vi skal se bra ut mens vi løper langs veien.

rnn.yqe.