Spill på nettet

Nettet flommer over av spillsider. Noen spill koster penger, andre er gratis.

Spillmix.no tilbyr hele 1197 spill. Spillene er inndelt i ulike kategorier, som action, barnespill, eventyrspill, kortspill, og så videre. Man finner et stort utvalg innen hver kategori.

Gratisspill.no har også et stort spillutvalg med mange kategorier man kan velge blant. Man finner både ferdighetsspill og grublespill, i tillegg til eventyrspill, sportsspill, jentespill, MMO og mye mer.

SpillesidenXLspill tilbyr blant annet bondesjakk, kinasjakk, yatzy og mange morsomme kabaler. Selv med moderne dataspill tilgjengelig, er kabaler fortsatt morsom underholdning. Denne nettsiden byr også på puslespill, strategispill, skytespill, bilspill, brettspill, eventyrspill, hjernetrim, musikkspill, sportsspill og strategispill. Kort sagt, noe for enhver smak.

En annen nettside som har mange ulike spill å velge blant, er 1001 Spill. Her finner man alt fra det sære og morsomme til det spennende. Blant favorittspillene på denne siden finner man FlapMMO, Cover Orange Knights og Trysil Big Air. Man kan også sette opp sin egen favorittliste, slik at man lettere finner igjen de spillene man liker, for som sidens navn tilsier, er det veldig mange spill på denne siden.

Med spill på nettet er man sikret underholdning både i hverdagen og i ferien. Med mobil og nettbrett kan man til og med ta med seg spillene på stranden eller på hytta, slik at man slipper å kjede seg. Man kan til og med spille på bussen eller toget. Spill på mobilen korter også ned bilturen.

rnn.yqe.